Ga je bij ons aan de slag dan word je één van onze ‘hulpboeren’.
Hier lees je voor wie we er zijn en wat we belangrijk vinden daarbij.

Doelgroep
KOE biedt waardevolle dagbesteding voor (jong)volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor mensen met een autistische stoornis, niet-aangeboren hersenletsel of lichamelijke beperkingen (KOE is rolstoeltoegankelijk) en staan we open voor bijzondere stagiaires vanuit het speciaal onderwijs.

Passende invulling
We vinden het belangrijk dat jij voldoening haalt uit je dag. En waar je precies voldoening uithaalt is voor iedereen anders. Daarom kijken we samen met jou, onze hulpboer, naar een passende invulling van de dagbesteding. Op onze melkveehouderij is het hele jaar door veel te doen en we spelen in op de seizoenen. Welke taken vind je leuk en zijn geschikt voor jou?

Klein en fijn
We kiezen bewust voor een kleine groep zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die hij of zij nodig heeft. De terugkerende werkzaamheden op de boerderij bieden duidelijkheid en structuur. Door kwalitatieve zorg, persoonlijke begeleiding en een huiselijke omgeving creëren we een goede band met onze cliënten, waarbij vertrouwen en openheid centraal staan. Bij KOE krijgje de ruimte om te zijn wie je bent.

Benieuwd wat we zoal doen bij ons op de boerderij? Lees hier meer.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Janneke.