We vinden het belangrijk dat jij, als onze hulpboer, voldoening haalt uit hetgeen wat je doet.  Dat jij je dag waarde kunt geven op een manier die bij jou past. De dagelijkse gang van zaken op onze melkveehouderij is heel divers dus er is voor ieder wat wils om te doen. Je maakt bij ons het échte leven op een boerenbedrijf mee en samen zoeken we uit wat jouw plekje daarin is.

We gaan als volgt te werk:

Vrijblijvende kennismaking
Om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen plannen we allereerst een kennismakingsgesprek in met jou en je begeleider. Tijdens dat gesprek geven we een rondleiding en kijken we of jouw zorgvraag past bij hetgeen wij aanbieden. Als er een goede klik is plannen we vervolgens een intakegesprek in.

Intake
Tijdens het intakegesprek gaan we uitgebreid in op jouw wensen voor een waardevolle dagbesteding en de mogelijkheden die
wij bieden. Samen stellen we een passend plan op. We houden rekening met eventuele bijzonderheden en bepalen in overleg op welke dagen je gaat komen.

Evaluatie
Ieder jaar plannen we een moment in om samen met jou en je begeleider te kijken of je het naar je zin hebt bij KOE en of je voldoende waarde aan je dag kunt geven. Als het nodig is
sturen we bij en passen de invulling van je dag(en) aan.

Financiering
De dagbesteding kan gefinancierd worden vanuit het PGB (persoonsgebonden budget).
Andere financieringsvormen zoals onderaannemerschap zijn bespreekbaar.

Benieuwd voor wie we er zijn?
Lees hier meer.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Janneke.